Welkom bij FJB Meubels - Ambachtelijke meubelmakerij

FJ Meubels Welcome to our online store !

0

Bedrijfsinrichting

Bedrijfsinrichting

Bedrijfsinrichting

Onze ambachtelijke meubels zijn ook zeer geschikt voor uw bedrijfsinrichting. Of het gaat om een kantoorinrichting, winkelinrichting of overige bedrijfstoepassingen bij FJB Meubels ben je aan het juiste adres. Doordat we meubels op maat kunnen leveren, kunnen we voldoen aan de vraag van elk bedrijf. Samen kunnen we komen tot een goed ontwerp en zorgen voor degelijke en slimme oplossingen.

Kantoorinrichting van steigerhout

Voor kantoorinrichting van steigerhout kun je denken aan een robuust bureau, een grote vergadertafel of een kast om alle mappen in op te bergen. Maar ook meubels voor de bedrijfskantine, zoals een kantinetafel kan door FJB Meubels naar wens gemaakt worden. Zo kan je kantoor de gewenste stoere en robuuste uitstraling krijgen die je wilt.  

Winkelinrichting van steigerhout

Er zijn ook tal van opties voor steigerhouten winkelinrichting. FJB meubels heeft ervaring in verschillende oplossingen voor je winkelindeling. Zoek je een toonbank, kledingrek of een complete winkelstelling? Dit kan geregeld worden met FJB meubels. Alles kan naar wens en op maat gerealiseerd worden.

Overige bedrijfsinrichting van steigerhout

Op zoek naar een aanvulling of oplossing voor je bedrijf, kantoor of winkel? FJB meubels biedt vele mogelijkheden voor steigerhout op maat. Naar wens kunnen meubels of andere inrichting gemaakt worden. Te denken valt aan horeca meubilair, balies, displays voor producten, (brochure) rekken, koffiehoek, kinderhoek om te spelen, terrasaankleding of reclamebord. Daarnaast denken we graag met je mee door bijvoorbeeld rekening te houden dat de meubels en andere inrichting gemakkelijk te verplaatsen is en past binnen de aanwezige ruimte.

Heb je een ander idee en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor vrijblijvende informatie. Kijk ook eens bij de foto’s van eerder gerealiseerde projecten in bedrijfsinrichting en laat je inspireren. FJB Meubels staat voor vakwerk en vlotte levering en service. We kijken er naar uit om persoonlijk met je in contact te komen.  

 

per pagina

Onderdelen 1 tot 14 van totaal 116

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filter
Prijs
-
FJB Meubels
Meest verkocht
Nachtkast Ties steigerhout
Nachtkast Ties steiger...
€ 99,95
Gratis verzending
Tv meubel Exclusive steigerhout
Tv meubel Exclusive st...
€ 798,00
Gratis verzending
Ladekast Celino steigerhout
Ladekast Celino steige...
€ 299,00
Gratis verzending
Bureau met steigerbuis en steigerhout
Bureau met steigerbuis...
€ 299,00
Gratis verzending
Nieuwsbrief
openingstijden en routekaart

Langskomen? Graag even bellen voor een geschikt tijdstip.

Maandag t/m vrijdag:
08:30-12:00 en 12:45-17:00

Zaterdag:
Op afspraak

> Naar contactpagina