Welkom bij FJB Meubels - Ambachtelijke meubelmakerij

FJ Meubels Welcome to our online store !

0

Blog

Of bureaus alleen voor studerende tieners zijn? Tegenwoordig is dat echt niet meer zo.
In elk vertrek van de woning kun je bureaus in alle soorten en maten tegenkomen. En het goede
nieuws is dat FJB Meubels daar een hele grote collectie in heeft.

Lees meer

Dat het gebruik van steigerhout in het interieur nog steeds enorm populair is, is voor jou waarschijnlijk niet nieuw. Zo wordt ook nog steeds veel gebruik gemaakt van steigerhout in de badkamer. Daarbij kun je denken aan het complete badkamermeubel, maar ook het toevoegen van kleinere steigerhouten elementen is een trend. Wat dacht je van een spiegel of een plank voor handdoeken of juist een radiator ombouw?

Lees meer

Nachtkastjes zijn onmisbaar in de slaapkamer, nietwaar? Ik kan er eerlijk gezegd niet zonder en die van mij ligt de meeste tijd ook lekker vol. Ideaal om je wekker op te zetten of het nachtlampje zodat je ’s avonds nog even het laatste stukje van je boek kunt lezen. En waar moet je anders met je bril of telefoon naar toe? Juist! Ze zijn in de meeste gevallen hartstikke handig en praktisch om je spullen (die niet direct in het zicht hoeven) in op te bergen.

Lees meer

Industrieel wonen

13 aug. 2018 08:50:39

Het industrieel wonen is populair. Dat zie je terug in woonbladen, maar ook op social media zoals Pinterest en Instagram kom je steeds vaker mooie foto’s van stoere industriële interieurs tegen. Lees meer over onze collectie industrieel in deze blog!

Lees meer

Tijdens de zwangerschap begin je al met plannen maken voor de babykamer. Welke kleur komt er op de muren? Welke stijl ga je kiezen en misschien moet er nog een nieuw gordijntje komen. Wat een belangrijk onderdeel van de nieuwe babykamer is, zijn de meubelen zoals een ledikant en de commode. Voor welke meubelen ga jij kiezen?

Lees meer

Bedrijfsinrichting met een wauw-effect: het bestaat!

Lees meer

Klein maar fijn zeggen ze toch altijd? Een kleine woning of een kleine woonkamer is vaak heel mooi en fijn. Maar een nadeel kan zijn dat het inrichten van een kleine ruimte vaak problemen oplevert. Een kleine ruimte kan snel vol en opgepropt lijken en dit geeft een onrustige uitstraling. Dit hoeft absoluut niet het geval te zijn als je gebruik maakt van de tips uit deze blog.

Lees meer

Slaapkamers onder een schuine wand zijn niet altijd even gemakkelijk in gebruik. De schuine wand beperkt erg in het plaatsen van een kast of een bed. FJB Meubels heeft daarvoor een oplossing, een op maat gemaakt slaapmeubel. Dit meubel heeft namelijk alles wat je in een slaapkamer nodig hebt: een bed, opbergruimte, plaats voor kleding én zelfs plaats voor een logé.

Lees meer
per pagina

Onderdelen 1 tot 8 van totaal 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Meest verkocht
Nachtkast Ties steigerhout
Nachtkast Ties steiger...
€ 99,95
Gratis verzending
Tv meubel Exclusive steigerhout
Tv meubel Exclusive st...
€ 798,00
Gratis verzending
Ladekast Celino steigerhout
Ladekast Celino steige...
€ 299,00
Gratis verzending
Bureau met steigerbuis en steigerhout
Bureau met steigerbuis...
€ 299,00
Gratis verzending