Wist u dat wij heel veel (steigerhouten) meubelen voor u op maat kunnen maken? Dat is super handig, want dan weet u zeker dat die mooie stoel, bank of kast in uw huis past. En soms zijn er ook nog zogenoemde “custom opties” mogelijk, dan kunt u bijvoorbeeld zelf de kleur beits uitzoeken. Er is dus heel veel mogelijk bij FJB Meubels! Lees snel verder, dan geven we u een aantal voorbeelden. 

Kast Droom voor in de kinderkamer
Deze kast is met recht een droomkast te noemen, er past namelijk ontzettend veel in deze steigerhouten kast van maar liefst twee meter hoog. Maar dit meubelstuk hoeft dus niet per se twee meter hoog te zijn. Ook als u zo’n grote kast niet kwijt kunt, kunnen wij deze zo maken dat hij wél in uw huis past. Leuk extraatje: de hartjes in de deuren zijn ook te vervangen door sterretjes.
 

Kast Droom


Hoekbank Robusto 
De steigerhouten hoekbank Robusto is zoals de naam al zegt lekker groot, er passen met gemak 4 á 5 personen op. Toch kunnen wij deze bank nóg groter (of kleiner) maken, want geen tuin of veranda is hetzelfde. Tip: bestel het bijpassende tafeltje erbij, hier kunt u bijvoorbeeld plantjes en andere tuinaccessoires kwijt. 
 

Hoekbank Robusto 
 

Stoelen voor in de woonkamer
Een steigerhouten stoel gek in de woonkamer? Zeker niet! Neem nou stoel Romantic, een goed te combineren stoel voor zowel binnen als buiten. Binnen is deze stoel extra leuk met een fleecekleedje erover in combinatie met een heerlijk groot kussen. En ja, ook dit steigerhouten meubelstuk is op maat te maken. 

Stoel Romantic


Zelf de beitskleur bepalen 

Een goed voorbeeld van een te customizen meubelstuk is salontafel Maan. Dit tafeltje is gemaakt van eikenhout en is op aanvraag op maat te maken. Het houten blad is te beitsten vier kleuren: Pure, White, Savanna en Slate Grey. U mag natuurlijk zelf kiezen welke kleur u het leukst vindt. Extraatje: de metalen poten zijn te behandelen met twee verschillende kleuren poedercoating. Er is een blanke, natuurlijke kleur beschikbaar of een zwarte kleur met structuur voor een trendy finish.
 

Salontafel Maan

Beitskleuren FJB Meubels

Veelzijdig dressoir
Dressoir Luca is enorm veelzijdig. Het steigerhouten dressoir is namelijk te gebruiken in de woon of slaapkamer of op kantoor. Het is een flink dressoir met een breedte van 180 cm, maar dat kan uiteraard aangepast worden. Dit steigerhouten meubelstuk past dus ten allen tijde in uw huis. 
 

Dressoir Luca