We hebben al een aantal dagen met schitterend weer achter de rug en dat laat toch echt ziet dat de zomer eraan komt, heerlijk! Misschien bent u ook al aan de slag gegaan om uw tuin of balkon zomerproof te maken en staan de fleurige plantjes al in volle bloei. Om uw tuin zo mooi mogelijk aan te kleden kunnen een aantal mooie tuinmeubelen natuurlijk niet ontbreken. Vooral in de zomer met een zonnetje erbij zult u waarschijnlijke veel meer tijd doorbrengen in uw tuin. En dan is het  natuurlijk wel zo leuk dat u echt ontspannen kunt zitten en dat u een grote tafel heeft om alle lekkere barbecuehapjes op te serveren.

Weet u nou niet zo goed wat voor meubels u moet kiezen of echt bij u passen? Wij helpen u in deze blogpost op weg en geven graag de nodige inspiratie met onze handgemaakte houten tuinmeubelen. Dan bent u straks echt klaar voor de  zomer. Wij zeggen: laat die zomer maar beginnen.

Een houten tafel voor  zomerse borrels
Zie u het al voor zich? Een wijntje of biertje in combinatie met frisse hapjes om een zomerse dag af te sluiten. Voor al deze hapjes en drankjes is het natuurlijk handig om een tuintafel te hebben waar je dit alles op kwijt kunt.

Als u met een klein gezelschap bent dan is barset Robusto ideaal. Deze set is gemaakt van gebruikt steigerhout en dat geeft de set een tikkeltje ruige uitstraling.
 

Barset


Voor een barbecue of een avondje borrelen met vrienden is Teak Tuintafel ICY heel erg geschikt. Het is een tafel van 79x100x200 cm en is gemaakt van teakhout. Op deze houten tafel kunt u zeker alle lekkernijen kwijt!

 

Tuintafel


Relax, take it easy!
Na een lange werkdag nog even relaxen in de tuin gaat super op een comfortabele buitenbank of zelfs op een heerlijk loungebed van steigerhout.

Hoekbank massief is gemaakt van nieuw steigerhout en is afgewerkt met white wash en biedt ruimte aan veel mensen. Deze steigerhouten hoekbank is verkrijgbaar met bijpassende kussen en er is ook een bijpassende hocker.
 

Hoekbank

 

Even een dutje doen wordt wel heel gemakkelijk op loungebed Milano. Met een zonnescherm erboven beschermt u zichzelf voor de zon en is het net of u vakantie viert in eigen tuin. Het materiaal van dit bed is geschuurd steigerhout.

Loungebed

 

 Heeft u al zin in de zomer?