We hebben het al vaak gehad over onze houten meubelen, maar onze houten woonaccessoires hebben we nog niet zo vaak genoemd. We wijden deze blogspost dan ook graag aan deze bloembakken, kistjes, wandpanelen en ander leuks. Want u hoeft echt niet meteen een meubel aan te schaffen voor een nieuwe uitstraling in uw huis. Lees snel verder en ontdek dat houten woonaccessoires uw huis net even dat beetje extra geven. 

Bloemenbak
Heeft u een tuin of groot balkon? Dan misstaat deze steigerhouten bloemenbak zeker niet. Omdat de bak zo groot is, kan deze prima gebruikt worden als afscheiding. Zo kunt u verschillende hoekjes in uw tuin (of op uw balkon) creëren. Wij vinden deze bloemenbak erg goed in combinatie met planten die een beetje over de randen hangen en/of met vrolijk gekleurde bloemen.

 

 Bloemenbak

 

Plantenbak? 
Deze vintage-stijl emmer is niet officieel bedoeld als plantenbak, maar wel erg goed zo te gebruiken. Dankzij de metalen ring is de emmer gemakkelijk op te hangen, leuk om bijvoorbeeld een hangplant in te doen. De houten emmer niet gebruiken als plantenbak? Zet of hang ‘m in de badkamer met handdoeken erin, zo zijn die stijlvol weggewerkt.
 

Ronde emmer houten handvat metalen ring

 

Houten fruitkistje
Dit houten kistje komt eigenlijk altijd van pas. Zoals de naam al zegt kun je er fruit in kwijt, maar er zijn nog zoveel meer opties. Wat dacht u van bijvoorbeeld tijdschriften? Daar passen er heel veel van in. Het kistje is gemaakt van gebruikt hout en dus is geen kistje is hetzelfde.

 

Houten fruitkistje

Wandpaneel Papan Teak
Wandpaneel Papan Teak kan echt voor een andere uitstraling in uw huis zorgen, daar hoeft niet perse een muurtje voor geschilderd te worden. Het is een prachtig wandpaneel met natuurlijke kleuren dat daarom past in elk interieur. Met dit teakhouten paneel heeft u in een handomdraai een andere sfeer in huis!

 

Wandpaneel Papan Teak

 

Letterbak
Voor deze steigerhouten letterbak geldt eigenlijk hetzelfde als voor het wandpaneel: met een kleine inspanning kan een groot sfeerverschil teweeg gebracht worden. Vul de steigerhouten letterbak met persoonlijke spulletjes, foto’s, vaasjes etc. en uw interieur krijgt een instant boost!


Letterbak