Aan de vooravond van een nieuw jaar wordt er gewoonlijk flink gespeculeerd over de woontrends; "Wat voor sfeer moet een interieur oproepen?, Welke stijl past bij deze tijd?, Wat wordt de kleur van het jaar?". Interieurontwerpers, -volgers en -stylisten hebben zich ook voor aanvang van het jaar 2017 over deze vragen gebogen. Volgens deze experts is de trend van 2017 om gebruik te maken van natuurlijke producten om een 'puur interieur met een industrieel tintje' te creëren. Daarnaast is de 'ode aan het materiaal' een belangrijke onderdeel van de interieurtrend. Elegante, marmeren muren, betonlook wanden en steigerhouten prints dragen hier aan bij. Tot slot is 'Denim Drift' verkozen als de trendkleur van 2017. Deze grijsblauwe kleur wordt gezien als een tijdloze kleur die 'een frisse kijk op het leven' verbindt met de relatie tussen 'mens en natuur'. 


'Denim Drift': trendkleur van 2017

In deze blog geven wij u enkele voorbeelden uit ons assortiment die meegaan met de trends van 2017. 

Industrial bartafel

Deze mulifunctionele bartafel past perfect in de schets van de interieurtrends van 2017. Het relatief eenvoudige design van deze bartafel zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien geven de metalen afwerkingen aan de bovenkant van deze bartafel dat 'industriële tintje'. De Industrial bartafel komt bovendien in twee verschillende afmetingen: L80 x B80 x H110 of L120 x B80 x H110 cm. Een perfecte aanvulling op uw 2017-interieur!  

Vintage dienblad

Authentiek, doeltreffend en natuurlijk. Deze drie woorden omschrijven het unieke Vintage dienblad het best. Met behulp van gebruikt hout en delen van oud touw is een eenvoudige constructie bedacht die maakt dat u uw gasten op een authentieke manier kunt bedienen. Een absolute 'must have' voor 2017! 


 

Eettafel Cali

Als we het hebben over een 'ode aan het materiaal' is Eettafel Cali een goed voorbeeld daarvan. Deze eettafel bestaat uit een betonnen blad met een gekruist eikenhouten onderstel dat is verbonden door een metalen frame. Een prachtige robuuste tafel die perfect past in de woontrends van 2017. 


 

Six-ties kast

Een ander woonmeubel dat niet mag ontbreken in uw interieur is de Six-ties kast. Deze bijzondere kast is eveneens vervaardigd uit oud hout en heeft een asymmetrische indeling. De niet afgewerkte lak zorgt voor een 'industriële look' en bevat eveneens een tint van 'Denim Drift', de trendkleur van 2017. Bovendien is deze kast multifunctioneel. Zo kan het niet alleen gebruikt worden als 'interieurkast' in de woonkamer, maar dient het ook als tv-meubel of als nachtkastje. 

 

 

Wat vindt u van de interieurtrends van 2017? Laat het ons weten in een reactie hieronder!