Je komt het steeds meer tegen, badkamers die niet meer standaard bestaan uit witte tegels, witte kastjes en wasbakken. Het personaliseren van een huis stopt niet bij alleen de woonkamer. Nee, ook de badkamer wordt meegenomen in de sferen van het gehele interieur en er wordt steeds meer aandacht besteed aan een stijlvolle inrichting van deze ruimte in huis.

Geef een extra touch aan je badkamer
Wie weleens een kijkje neemt op Pinterest of woonblogs volgt, ziet dat er steeds meer aandacht wordt besteed aan de inrichting van een badkamer en dat hout een veelgebruikt materiaal is. En waarom zou je ook weinig aandacht aan de inrichting van je badkamer schenken? Het is toch een plek waar je tot rust komt en de dag afsluit en begint. Wij van FJB Meubels beleven veel plezier aan het ontwerpen van houten badkamermeubels en willen graag laten zien dat deze meubelen écht iets extra’s geven aan je badkamer.

Inspiratie voor jouw droombadkamer
Lijkt zo’n badkamer met houten meubelen je wel wat? Laat je inspireren en wie weet zien we dit straks terug in jouw badkamer!

De set van badkamermeubels met de naam Exclusive laat zien dat zelfs steigerhout een strakke uitstraling kan hebben. Het is een complete set bestaande uit een spiegel met steigerhouten omlijsting, wastafelmeubel en een hoge kast. Combineer met een komvormige wastafel voor een stijlvolle uitstraling.
 

Badkamermeubel steigerhout

 

Badkamermeubel Verona heeft veel  opbergruimte en zo houd je dus  shampooflessen, tubes tandpasta etc. heel handig uit het zicht. Dit smaakvolle kastje is gemaakt van gebruikt steigerhout en is op veel verschillende manieren te stylen. Tip: zet leuke mandjes bovenop dit kastje voor nog meer opbergruimte en sfeer!

 

Badkamermeubel

 

Op zoek naar een opvallend badkamermeubel die je niet zomaar over het hoofd ziet? Badkamermeubel Kasteel wordt gekenmerkt door zwarte scharnieren en heeft een donkerdere kleur dan de andere badkamermeubelen.
 

Badkamermeubel

 

Om je badkamer helemaal af te maken is het leuk om enkele woonaccessoires toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan deze verrassende ronde emmer met metalen handvat. Je zou deze emmer ook nog heel goed kunnen gebruiken als opbergplek voor bijvoorbeeld handdoeken. Deze emmer komt uit onze Vintage lijn en is dus gemaakt van gerecyclede materialen! 
 

Vintage woonaccessoire