De huidige maatschappij richt zich steeds meer op beleving. Bedrijven focussen zich bijvoorbeeld op klantbeleving en de beleving van de werknemers. Dit laatste doen ze door een fijne werkomgeving voor hun werknemers te creëren. Want ook werknemers zelf geven steeds vaker aan een inspirerende en positieve werkomgeving belangrijk te vinden. 

Je kent ze misschien wel, bedrijven en kantoren vol bureaus en kasten met een kille en saaie uitstraling. Dat willen we tegenwoordig niet meer. Werknemers zijn op zoek naar een werkomgeving die hen een warm en thuis-gevoel geeft. Een plek waar het fijn is om in te werken en inspirerend is. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat wanneer werknemers een positieve beleving hebben door hun werkomgeving, dit een verhoging van de productiviteit oplevert en daarnaast bijdraagt aan de
creativiteit. Dat wil je als werkgever toch ook?

Meubelmakers zoals FJB Meubels gaan hier graag in mee door het ontwerpen van meubels waarin functionaliteit en beleving centraal staat. Samen met de werkgever gaan we op zoek naar het meubilair wat past bij het bedrijf. Het meubilair moet kloppen met het imago van het bedrijf. Wat wil je als bedrijf uitstralen? Dát moet terugkomen in het meubilair en doen we door te kijken naar het soort meubel, het materiaal gebruik en de kleuren.

Al voor diverse ondernemingen heeft FJB Meubels meubilair mogen ontwerpen, zoals bureau’svergadertafels of kantine inrichting. Maar ook meubilair om kantoorbenodigdheden zoals ordners in op te bergen hoort bij de mogelijkheden. Belangrijk is dat het meubilair bijdraagt aan een functionele werkomgeving. En daarnaast een wauw-effect oplevert voor zowel de werkgever als de werknemers. Dat is ook waar FJB Meubels het voor doet.

Wil je als onderneming ook de mogelijkheden weten voor vernieuwde kantoor- en bedrijfsinrichting? En wil je ook positieve en productieve werknemers? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.