Bureaus voor iedereen – in alle soorten en maten

Of bureaus alleen voor studerende tieners zijn? Tegenwoordig is dat echt niet meer zo. In elk vertrek van de woning kun je bureaus in alle soorten en maten tegenkomen. En het goede nieuws is dat FJB Meubels daar een hele grote collectie in heeft. Bureaus van steigerhout en robuuste industriële varianten, alles is mogelijk.

Bureau in de woonkamer

Ja, je leest het goed. Een bureau in de woonkamer is populair. En dan niet zozeer bedoeld als plek om te studeren, maar als eyecatcher met plaats voor leuke decoratie zoals een stapel tijdschriften en een plaid. Neem nou het bureau gemaakt van steigerbuis en steigerhout. Deze geeft een stoere uitstraling aan je woonkamer en is met zijn 60 cm diep zelfs in kleine kamers te plaatsen.

Een andere manier van het gebruiken van een bureau in de woonkamer is als speelplek voor de kinderen. Een plekje in de woonkamer speciaal voor hen, waar ze naar hartenlust kunnen spelen én waar het speelgoed ook nog netjes in opgeborgen kan worden. Ideaal toch!

Bureaus zoals iedereen ze kent

Natuurlijk heeft FJB meubels ook bureaus zoals iedereen ze kent. Werken of studeren werkt het beste aan een mooi en praktisch bureau. Een grote collectie is gemaakt van steigerhout en kun je in alle maten krijgen. Van strak en lang tot een praktisch hoekbureau. Mét of zonder ladeblok, die je ook in de meeste gevallen er los bij kunt bestellen. Ook als je net even iets anders wilt, heb je met Bureau Exclusive een ontzettend mooi exemplaar.


Bureaus als kantoorinrichting

Als laatste zullen de bureaus als kantoorinrichting even uitgelicht worden. Bureaus waar je bijvoorbeeld gemakkelijk met meerdere mensen aan kunt werken.

Natuurlijk hoeven we niet meer te vertellen dat maatwerk mogelijk is, wat vooral bij kantoorinrichting heel praktisch kan zijn. Neem daarom vrijblijvend contact op met FJB Meubels als je interesse of vragen hebt over de bestaande collectie en andere mogelijkheden!