Deze stijl is voor veel woningen geschikt. Het stoer en industrieel wonen kun je herkennen aan de combinatie van donkere kleuren -zoals zwart en donker grijs- en wit. En voor de materialen moet je denken aan staal, beton en andere robuuste materialen zoals hout.

Je hebt verschillende soorten industrieel wonen. Je kunt houden van het basic industrieel; betonnen muren, lichte gietvloer en het liefst de wanden en vloer ruw afgewerkt. De fabriekshallen worden hierbij vaak als voorbeeld genomen. Liefhebbers die dit iets te kil vinden, voegen vaak één of twee eyecathers toe en vullen de ruimte aan met accessoires. Voor geschikte kleuren van accessoires kun je denken aan goud en koper. Daarnaast doen grote groene planten het erg goed in deze interieurs. Wat je verder veel ziet is het toevoegen van leer aan het interieur in bijvoorbeeld een cognac bruine kleur. Door accessoires in deze kleuren en materialen toe te voegen maken ze het industrieel wonen helemaal af. 

Voor stoere industriële eyecathers in je woning ben je bij FJB Meubels aan het juiste adres. Van eettafels tot kasten en van kapstokken tot salontafels. Elk meubel heeft een stoere uitstraling doordat het gemaakt is van staal in combinatie met hout. Zowel eikenhout als steigerhout wordt voor deze meubels gebruikt. Het meubel past altijd in je interieur omdat FJB Meubels het in elke gewenste maat kan produceren. 

Ben jij ook zo gek op industrieel wonen? En ben jij misschien op zoek naar hét geschikte meubel voor in je woonkamer, hal of slaapkamer Kijk dan vooral eens bij de uitgebreide collectie van stoere industriële meubels die FJB Meubels te bieden heeft. Of doe gewoon leuke wooninspiratie op!