Collectie kindermeubelen van steigerhout

Tijdens de zwangerschap begin je al met plannen maken voor de babykamer. Welke kleur komt er op de muren? Welke stijl ga je kiezen en misschien moet er nog een nieuw gordijntje komen. Wat een belangrijk onderdeel van de nieuwe babykamer is, zijn de meubelen zoals een ledikant en de commode. Voor welke meubelen ga je kiezen?

Collectie babykamer meubelen
FJB meubels heeft een ontzettend mooie collectie in baby- en kindermeubels. Het voordeel van deze stoere en robuuste collectie is dat ze in ieder interieur passen. Van landelijk tot strak en van jongens- tot meisjeskamers. Het steigerhout krijgt een coating tegen vlekken en er is keuze uit acht verschillende soorten kleuren coating. Daarnaast zijn er voor verschillende meubelen ook keuze uit wel 26 lade grepen, waardoor je het meubel in de stijl kunt samenstellen zoals je zelf wenst.

Ledikant van steigerhout
Het ledikant, zoals ‘Ties’, wordt geleverd inclusief lattenbodem. De bodemplaat kan op drie verschillende standen versteld worden, zodat je kindje mee kan groeien met het bedje. Goed te weten is dat het ledikant aan alle eisen voor een kinderbed voldoet.

Commode van steigerhout
Een commode moet naast een groot werkblad - waar makkelijk een aankleedkussen en de handige accessoires op uitgestald kunnen worden - ook veel opbergruimte hebben. In de Robusto kun je met gemak alle luiers, billendoekjes, lakens en hydrofiele doeken in kwijt door de zes lades die hij heeft. De lades zijn te monteren met soft close of push open functie. Daarnaast kan het als bouwpakket of direct gemonteerd geleverd worden.

Kledingkast van steigerhout
Om de kinderkamer compleet te maken, kun je ook kiezen voor een kledingkast in dezelfde stijl als het ledikant en de commode. FJB meubels heeft verschillende soorten in zijn collectie die genoeg ruimte bied aan de garderobe van de kleine. Ga je bijvoorbeeld voor de stoere variant of juist voor een lieve met hartjes of sterren?

Box van steigerhout
Naast de meubelen voor de slaapkamer, staat steigerhout ook ontzettend mooi in de woonkamer. Daarom kun je ook kiezen voor deze stijlvolle box van steigerhout. Hij is nog ontzettend handig ook, door de twee lades aan de onderkant. Hier kun je moeiteloos alle babyspulletjes en speelgoed in opbergen. De lades gaan soepel open en dicht door de rolgeleiding. Daarnaast heeft de box geremde zwenkwielen en kun je kiezen uit stoere ringgrepen of één van de andere opties. Ook deze box voldoet aan de eisen voor kinderboxen.

Kinderkamer meubelen
Je knippert twee keer met je ogen en je baby is uitgegroeid tot een peuter. Is je baby uit zijn of haar bedje gegroeid? Geen nood, want FJB meubels heeft naast de collectie van babymeubelen ook ontzettend leuke peuter- en kleuterbedden van steigerhout. Neem vooral een kijkje op de site voor de collectie. En ook wanneer je zelf een idee of wens hebt, kun je bij FJB meubels terecht voor maatwerk. Neem vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden te bespreken.