Een oplossing voor slaapkamers met een schuine wand: een slaapmeubel

Slaapkamers onder een schuine wand zijn niet altijd even gemakkelijk in gebruik. De schuine wand maakt het plaatsen van een kast of een bed extra moeilijk. FJB Meubels heeft daarvoor een oplossing, een op maat gemaakt slaapmeubel. Dit meubel heeft namelijk alles wat je in een slaapkamer nodig hebt: een bed, opbergruimte, plaats voor kleding én zelfs plaats voor een logé.


Het inbouw slaapmeubel is ideaal voor een kinderkamer. Naast dat het ontzettend veel ruimte bespaard, heb je een uniek en origineel bed thuis. Het wordt helemaal op maat gemaakt en kan dus ook naar wens ingedeeld worden. In het voorbeeld op de foto zijn er twee kasten aan beide zijden van het bed gemaakt voor kleding. In de kasten zijn legplanken, kledingstangen en lades verwerkt waardoor het een losse kledingkast kan vervangen.

Ook aan andere opbergruimte is gedacht, want onder de verhoging achter het bed is ruimte die vanuit de linker kast te bereiken is. Zo kun je spullen die je niet zo vaak nodig hebt toch netjes opbergen. Door al deze handige inbouwmogelijkheden, ontstaat er voor het bed veel ruimte voor bijvoorbeeld de kinderen om te spelen. Zonet werd het al genoemd, er is zelfs plaats voor een logé. Onder het bed zit namelijk een la op wielen waar precies een matras in past. Wanneer er een logé bij u slaapt, hoeft u hem alleen maar onder het bed vandaan te rollen en klaar!

De afwerking is ook iets wat u zelf kunt kiezen. Een houten hart, ster of toch liever niets op de la en/of boven het bed? Ook de handgrepen zijn uiteraard naar eigen smaak uit te zoeken. FJB Meubels is sterk in maatwerk en denkt graag met u mee. Mocht u geïnteresseerd zijn in een dergelijke oplossing in één van uw slaapkamers? Neemt u dan vrijblijvend contact op. Bekijk bed Vittore hier.