De voordelen van steigerhout

Het voordeel van steigerhout in de badkamer is dat het ontzettend goed te combineren is met diverse stijlen. Of je nu een landelijk, modern of industriële look hebt, steigerhout matcht hierbij goed. Daarnaast is steigerhout goed te behandelen en vochtbestendig door de gebruikte coating die je in verschillende kleuren kunt krijgen. Ook FJB Meubels heeft een prachtige collectie in badkamermeubels van steigerhout.

Badkamermeubels van steigerhout

In de collectie van FJB Meubels vind je zowel complete badkamermeubel sets als losse elementen zoals een kast, spiegel of radiatorombouw. Zo ook de populaire set Exclusive welke bestaat uit een wastafel, spiegel en een hoge kast. De set is ontzettend mooi te combineren met één of twee waskommen. Zie je het al helemaal voor je? Wanneer je alleen een badkamermeubel onderkast zoekt, is wellicht de badkamermeubel twin wat je mooi zult vinden. Het is een strak model met twee ruime lades en een groot opberg vak onderin. Het mooie aan eigenlijk alle modellen van FJB Meubels is dat het erg mooi te combineren is met natuurlijke materialen zoals porselein, aardewerk en beton. Zo kun je er erg eenvoudig een meubel van maken wat precies bij jou en je interieur past.

Nieuwsgierig naar meer?

Natuurlijk is dit niet alles. Ben je nu nieuwsgierig geworden naar alle andere modellen van FJB Meubels? Kijk dan snel op de site om de complete collectie te zien. En ook bij de badkamermeubelen geldt natuurlijk dat er maatwerk mogelijk is!