Steigerhouten nachtkasten

Naast de functionele aard is het ook wel fijn dat ze leuk in je slaapkamer staan. Het fijne van nachtkasten van steigerhout is dat ze in vrijwel elk slaapkamerinterieur passen. Of je nu een romantische look hebt of juist stoer en industrieel, steigerhout past erbij. Daarnaast hoeft het niet zo te zijn dat je een (steiger) houten bed hebt, want ook een ander type bed zoals een boxspring zal heel leuk matchen met een nachtkastje van steigerhout. Steigerhout is nog steeds een veel gebruikte houtsoort. Het is duurzaam en valt onder de categorie zachthout. Hierdoor is het flexibel en goed te verwerken.

De steigerhouten nachtkasten van FJB meubels

FJB meubels heeft maar liefst vijf verschillende modellen nachtkasten van steigerhout. Welke dat zijn?

Verona gemaakt van gebruikt steigerhout en voorzien van twee gelijke laden op een soepele rolgeleiding.
Luca is een strak model nachtkast met een la (ook op rolgeleiding) met een ruime gesloten onderkast.
Milano is een open model met een la en daaronder een ruim open vak.
Droom een romantisch model nachtkast met één groot opbergvak achter het deurtje. In dit deurtje is een uitsnede gemaakt van een hartje. Maar een ander figuurtje is uiteraard ook mogelijk.
Ties is één van de meest verkochte modellen. Deze strakke robuuste kast is voorzien van een klein open vakje, met daaronder voldoende ruimte achter een gesloten deurtje. Dit deurtje heeft mooie opvallende scharnieren die ook in het matzwart verkrijgbaar zijn.

Naast deze modellen is ook maatwerk mogelijk, waardoor je je eigen functionele nachtkast van steigerhout kunt samenstellen. Lijkt het je wat? Neem dan vrijblijvend contact op met FJB meubels om de mogelijkheden te bespreken. En, voor ik het vergeet; neem ook gerust een kijkje bij de andere slaapkamer meubelen die FJB meubels maakt van steigerhout.

Fijne dag!