Top 3 salontafels van steigerhout

Een salontafel is een onmisbaar item in de woonkamer en is daarom vrijwel in ieder interieur terug te vinden. Het warme kopje thee, de mooiste accessoires en zelfs onze voeten na een vermoeiende dag, dagelijks wordt het meubelstuk intensief gebruikt.
FJB Meubels heeft een ruime keus in steigerhouten salontafels. Verschillende vormen en stijlen waardoor ze zonder moeite in ieder interieur passen, van landelijk romantisch tot stoer industrieel.

Top 3

Bent u op zoek naar interieur inspiratie of benieuwd naar de favoriete salontafel van de klanten van FJB Meubels? Wij delen de top 3 salontafels van steigerhout graag met u:

1. Salontafel Milano Steigerhout 

Deze salontafel heeft een robuuste uitstraling en is gemaakt van gebruikt steigerhout. Deze verrassend ruime tafel heeft veel opbergruimte voor bijvoorbeeld uw kranten en tijdschriften. De stoere ringgreep maakt het geheel af.

2. Salontafel Treasure steigerhout

Deze strakke salontafel heeft opbergruimte die u in eerste instantie niet ziet. De tafel is voorzien van een deksel die bevestigd is aan de bodem en kan weggedraaid worden. Hij heeft geremde wielen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen.

3. Salontafel Antra set van 2 steigerhout   

Deze set van 2 salontafels is gemaakt van nieuw steigerhout en kan behandeld worden met een gewenste kleur. Het voordeel van deze ronde tafeltjes is dat het erg leuk staat en hierdoor ruimte bespaard ten opzichte van de grotere varianten. Daarnaast kunt u ze ook als bijzettafel gebruiken voor bijvoorbeeld accessoires. De hairpin poten zijn gemaakt van blank staal.

Voordelen

Alle salontafels zijn te verkrijgen in 8 verschillende kleuren steigerhout. Daarnaast hebben 7 varianten een coating tegen vlekken zodat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. En weet u wat helemaal een voordeel is? Alle meubels zijn in verschillende maten te verkrijgen doordat FJB Meubels, als maatwerkspecialist, alles voor u op maat kan maken. Omdat u uw eigen kleurkeuze kunt maken én de maat kan bepalen, is de salontafel altijd geschikt te maken voor uw interieur. Kijkt u vooral ook eens bij de andere modellen salontafels die FJB Meubels aanbiedt en laat u inspireren!