De eerste zonnige winterdagen hebben we achter de rug en dat smaakt naar meer. Na de toch wel gure en grijze wintermaanden is niets fijner dan een zonnetje. Ik kan dan ook niet wachten tot de lente écht aanbreekt.

Klaar voor het voorjaar

Weer lekker buiten te zijn, de vogels die fluiten en de bloemen die weer in bloei komen. Voor de meeste mensen is het dan ook weer tijd om de tuin en het huis voorjaar klaar te maken. En dat is meestal ook het moment om de tuinmeubelen weer van zolder te halen of rond te kijken naar een nieuwe tuinset of -bank. Dat FJB meubels steigerhouten meubels voor binnen maakt is niet nieuw, maar wist u wel dat FJB meubels ook een complete collectie tuinmeubelen heeft? Steigerhout is namelijk niet alleen geschikt voor binnen, maar kan ook erg goed buiten gebruikt worden.

Een greep uit de collectie

Bijvoorbeeld de Hoekbank massief  welke geleverd kan worden met een bijpassende tafel. Het handige is dat hij in elke tuin past, want FJB meubels kan hem in elke gewenste maat maken. Daarnaast is hij leverbaar in 8 verschillende coatingkleuren. Er passen heel wat mensen op deze hoekbank. Ziet u uzelf in de zomeravonden al zitten barbecueën met vrienden of familie?

Of hebt u misschien liever een tuinset met een hogere tafel waar u op uw gemak een kopje koffie in de zon kunt drinken? Dan is de Tuinset Milano misschien wel interessant voor u. De set bestaat uit een tafel met twee bijpassende bankjes, die overigens ook binnen gebruikt kunnen worden. De coatings die gebruikt worden op het steigerhout zijn geschikt tegen weersinvloeden en is gemakkelijk schoon te houden.

Uw tuinwensen

Naast complete tuinsets heeft FJB meubels ook losse stoelen of tafels om misschien uw bestaande
set aan te vullen en uit te breiden. Neemt u zeker eens een kijkje op de site voor de mogelijkheden. Of hebt u
misschien nog andere wensen voor uw tuin, neem dan vrijblijvend contact op voor advies of ontwerpen. Dan kan daarna het genieten beginnen!