Vraagt u zich ook wel eens af hoe iets extra's aan de inrichting van uw bedrijf of werkruimte kunt geven? Laat FJB Meubels u helpen. De ambachtelijke meubels van FJB Meubels zijn veelal vervaardigd uit gebruikt steigerhout en zorgen voor een natuurlijke sfeer in iedere omgeving. Laat u in deze blog inspireren door enkele meubels die van pas kunnen komen in uw bedrijf, kantoor, winkel of werkruimte. 


Winkelstelling/kast Elegance 

Deze grote elegante winkelstelling/kast van steigerhout is uniek in zijn soort. Niet alleen is deze stellage zeer stevig en functioneel door het gebruik van steigerhout en steigerbuizen, maar ook heeft deze stelling een warme en elegante uitstraling. Winkelstelling/kast Elegance is daarom een perfecte opslagplaats voor uw goederen in winkelketens, kantoren, thuis of bij uw vereniging. 

Winkelstelling Elegance

 

Reclamebord 

Niet alleen binnen de bedrijfsmuren zorgt FJB Meubels voor een unieke sfeer, ook daarbuiten dragen wij daar graag aan bij. Een voorbeeld daarvan is dit prachtige reclamebord in de vorm van een kip. Op deze manier spreekt u klanten op een unieke manier aan. Dit reclamebord van steigerhout met vierkant krijtbord is verkrijgbaar in verschillende vormen van verschillende dieren. 

Reclamebord

 

Vitrinekast Maxim 

Klein en elegant. Dat zijn de twee woorden die vitrinekast Maxim het beste omschrijven. Deze kast is gemaakt van gebruikt steigerhout en past perfect in een kleine ruimte, een winkel of als servieskast in de keuken. Achter de glazen deur vindt u 2 planken en verder heeft de kast nog 2 lades en een ruim vak onderin. 

Vitrinekast Maxim

 

Statafel van nieuw steigerhout

In tegenstelling tot veel andere producten uit de collectie van FJB Meubels, is deze statafel  gemaakt van nieuw steigerhout in plaats gebruikt steigerhout. Dit zorgt voor een frisse en strakke uitstraling die zeer geschikt is om klanten of relaties mee te ontvangen. Bovendien biedt deze statafel iets extra's. Het gat in het blad is de perfecte manier om afval af te voeren en op te laten vangen door een bak die aan de onderzijde van de statafel is bevestigd. Ideaal voor uw winkelruimte, kantoor of vereniging dus. 

Statafel

 

N.B.: Alle bovenstaande producten kunnen wij voor u op maat maken. Neem daarvoor contact met ons op. 

 

Wat vindt u van de bedrijfsinrichting collectie van FJB Meubels? Laat het weten in een reactie hieronder!