Het is aan het weer niet te merken, maar het is alweer een tijdje officieel herfst. Zo’n verandering van seizoen is een leuke periode om ook uw interieur weer een nieuwe boost te geven. In dit blog geven we u daarom tips om uw interieur weer herfstproof te maken. Denk hierbij aan mooie steigerhouten meubels in donkere kleurtjes en ook eikenhout past heel goed in dit seizoen. Veel leesplezier, we hopen dat u weer veel inspiratie kunt opdoen.

Woonaccessoires
Met kleine aanpassingen, zoals met het toevoegen van nieuwe woonaccessoires, kunt u uw interieur meteen een nieuwe (herfst) twist meegeven. Doe dit bijvoorbeeld met tijdschriftenrek Roma, u kunt hier naast tijdschriften ook herfstachtige kaarsjes en andere leuke woonaccessoires toevoegen. Dit tijdschriftenrek is gemaakt van mooi donker steigerhout en past daarom helemaal in het herfststijltje.
 

Tijdschriftenrek Roma


In de vintage collectie vindt u ook heel veel woonaccessoires die perfect passen bij de herfst. Het zijn sowieso accessoires die gemaakt zijn met oud hout en dat zorgt weer voor een ruig stijltje dat erg herfstig is. Dit houten krat met oude wijnfles is een mooie aanvulling op u interieur en op veel verschillende manieren aan te kleden. Doe er bijvoorbeeld een paar takken in voor een mooi natuurlijk effect.
 

Oude wijnfles in houten krat

 

Herfstige meubelen
Eikenhout is een houtsoort met een warme uitstraling  en dat past natuurlijk perfect bij de herfst! Toe aan een nieuwe eettafel? Farmer eettafel U-poot is een prachtige tafel! Het donkere eikenhout is mooi gecombineerd met zwart metalen poten. Op de afbeelding hieronder kunt u deze tafel bewonderen. Wat denkt u, past ie goed in uw interieur?


Farmer eettafel U-poot 
 

Ook steigerhouten meubelen kunnen zorgen voor een herfstige uitstraling. Kast Sky is net nieuw in ons assortiment en heeft leuke scharnieren. Handig: het is een smalle kast, dus ook in minder brede ruimtes kunt u deze kast kwijt. Het is wel een hoge kast dus er blijft genoeg opbergruimte over!


Kast Sky


Een houten salontafel kan uw interieur echt meteen een andere uitstraling geven. We sluiten deze reeks dan ook af met het steigerhouten worteltafeltje. Een blik op dit tafeltje zegt genoeg, dit is een en al herfst!
 

Worteltafeltje


Wat is uw favoriete meubelstuk uit dit artikel? Wij zijn benieuwd!