Heeft u plannen om u slaapkamer opnieuw te gaan inrichten en/of verbouwen? En kunt u wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder, want wij geven heel veel leuk opties voor een slaapkamer vol met hout. Van een houten bed tot aan een houten  nachtkastje, er is van alles mogelijk! Ziet u zo een meubel dat u wel aanspreekt, maar bent u bang dat deze niet in uw slaapkamer past? Geen probleem! Wij maken graag meubels voor u op maat, zodat dat ene mooie bed zeker in uw slaapkamer past. Voor het op maat laten maken van meubels kunt u altijd contact met ons opnemen.

Steigerhout in de slaapkamer
Bed Robusto is zoals de naam al zegt, echt een robuust bed. Elk bed laat weer andere kleurnuances zien in het hout en fijn om te weten is dat de lattenbodem bij dit bed geleverd wordt. Aan het voeteneinde van het bed is een plank bevestigd waar u fijn wat spulletjes op kwijt kunt.

Een kastje dat heel goed pas bij Bed Robusto is Nachtkast Milano, wederom gemaakt van steigerhout. Vooral ideaal om boeken in te bewaren, zo kunt u eenvoudig een boek pakken vanuit uw bed. Tevens zit er nog een lade in waar u nog meer spulletjes kunt opbergen.

Nog even tv kijken voor het slapen gaan kan heel rustgevend werken en daarom is het ook altijd leuk om nog een tv meubel te plaatsen tegenover het bed. Tv meubel Skow is lekker compact  en biedt naast ruimte voor de televisie ook nog veel plek voor bijvoorbeeld fotolijstjes, kaarsjes en andere dingen om uw slaapkamer mee op te leuken.
 

Bed Robusto

Geef uw slaapkamer een vintage touch
Als u van echt bijzondere spullen houdt dan is het erg leuk om uw slaapkamer op te fleuren met een vintage meubel of accessoire. Geen enkel meubelstuk is precies hetzelfde, omdat er gebruik gemaakt wordt van gerecycled hout.

Nachtkastje Mumbai heeft een verweerde uistraling door het oude hout. In combinatie met de verschillende kleurnuances van het hout valt dit kastje echt op. Het kastje heeft 2 lades met hele mooie oude handgrepen.

Het is natuurlijk fijn als uw kleding mooi opgeborgen en uit het zicht is, een kledingkast is daarom een goede aanwinst voor uw slaapkamer. Geheel in de stijl van nachtkastje Mumbai is er de Mumbai kast die net als het nachtkastje een prachtige verweerde stijl heeft. Let ook eens op het mooie houtsnijwerk van deze kast!
 

Kast Mumbai


Welk meubel zou goed in uw slaapkamer passen?