Het klassieke, ietwat saaie, kantoor begint langzamerhand enorm te veranderen. Keurige bureautjes en witte muren zonder enige opsmuk zijn over een paar jaar waarschijnlijk voltooid verleden tijd. Er wordt plaats gemaakt voor persoonlijke werkplekken met hip design en muren die alles behalve alleen maar wit zijn. Eigenlijk geeft zo’n werkplek ook veel meer inspiratie en wij denken dat dit  de werkprestaties alleen maar goed doet. Tips nodig voor het mooi inrichten van een werkruimte? In dit artikel worden een aantal leuke suggesties gegeven. 

Bijzondere Bureaus

Een kantoor is eigenlijk geen kantoor als er geen bureau aanwezig is en als je dan toch mag kiezen, waarom dan geen houten bureau? Aandacht schenken aan het milieu is iets wat tegenwoordig heel belangrijk is en ook bij de keuze van meubelen is hier rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan bureaus gemaakt van gerecyclede materialen of steigerhout, deze gaan lang mee en hebben een eigentijdse uitstraling (van landelijk tot industrieel).

oud hout

 Vergaderen in stijl

Lange vergaderingen waar geen eind aan lijkt te komen worden een stuk aangenamer in een mooi uitziende omgeving. Een aantrekkelijke vergadertafel helpt daar al erg bij! Kies voor een tafel met een houten blad en een ijzeren onderstel voor een verrassend effect. Zo springt uw kantoor er echt uit en lijken vergaderingen opeens een stuk korter te duren...

Uit het zicht!

Dikke mappen vol papieren vormen al vaak een niet zo aangenaam beeld in een werkruimte, het symboliseert het vele werk dat nog moet gebeuren en dat levert niet veel goeds op. Een kast zo groot dat alles er met gemak inpast biedt eigenlijk een hele goede oplossing. Met een steigerhouten kast zit je altijd goed, het geeft een warme uitstraling en je papierwerk is buiten zicht!

Wat vindt u ervan dat het kantoor steeds meer een inspirerende plek wordt? 

Tip: kijk eens hier voor nog meer kantoor inspiratie!