Hoewel FJB Meubels voornamelijk veel meubelen en accessoires vervaardigd voor binnenshuis, zijn er in ons assortiment ook de nodige meubelen voor in de tuin te vinden. Van picknicktafels tot complete loungesets en van statafels tot eenvoudige bankjes. In deze blog willen u een kijkje geven in het assortiment van de tuinmeubelen. Laat u inspireren en zorg dat ook uw tuin zomerklaar is! 

 

Teak Tuin Stapelstoel Mondri


Deze prachtige tuinstoel oogt eenvoudig en heeft een warme uitstraling. Bovendien is deze stoel op een dusdanige manier gemaakt dat meerdere exemplaren gemakkelijk op te stapelen zijn. Geef uw tuin een natuurlijke twist met deze comfortabele tuinstoel en geniet optimaal van de buitenlucht!

Teak Tuin stapelstoel Mondri

 

Barset Robusto

Bent u op zoek naar een manier om het terras naar uw tuin te halen? Dan is de barset Robusto de oplossing voor u! Deze barset voor buiten bestaat uit een hoog bartafeltje en twee hoge stoelen. De set is gemaakt van gebruikt steigerhout en heeft een strak design. Met een hapje en drankje erbij kan het genieten snel beginnen! 

Barset Robusto

 

Tuinset Romantic

Deze tuinset is het perfecte meubel om optimaal te genieten van een zwoele zomeravond met vrienden en familie. Tuinset Romantic  bestaat uit een klepbank, een bank en een tafel. De klepbank houdt in dat het zitvlak open en dicht kan worden gedaan. Ideaal voor het bewaren tuinaccessoires, het koel houden vandrankjes of het opbergen van speelgoed. De set is handgemaakt van gebruikt steigerhout met een grey wash finish en biedt ruimte aan zes personen. 

Tuinset Romantic

 

Tuinset Milano

Het mooie van tuinset Milano is dat hij zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De tafel en de bankjes zijn allebei gemaakt van gebruikt steigerhout en hebben een grey wash afwerking. Bovendien zijn de bankjes en de tafel los van elkaar vervaardigd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op de perfecte afstand van de tafel te zitten en de bankjes eventueel te verplaatsen. 

Tuinset Milano

 

Geniet van het mooie weer! 

 

P.S. Alle bovenstaande producten maken wij graag voor u op maat. Neem daarvoor contact met ons op.