Steeds vaker zie je mensen die hun huis inrichten in landelijke stijl maar wat is dat nou eigenlijk, landelijk?

Een landelijke wooninrichting is vooral gefocust op voorwerpen van vroeger en meubelen gemaakt van oud ogende producten zoals oude planken schroothout en steigerhout! Deze stijl geeft niet alleen een erg warm en knus gevoel maar lijkt ook nog eens heel erg stoer.

Landelijk en steigerhout

Steigerhouten meubelen kunnen niet meer ontbreken bij een landelijke woninginrichting en dat doen ze ook niet, overal waar je kijkt zie je meubels en accessoires van oud steigerhout. Maar dat is niet altijd zo geweest. De landelijke woninginrichting was in de jaren 80 al helemaal ’hot’ alleen werd deze toen niet zo veel gecombineerd met ambachtelijke houten meubels. Het leuke aan de landelijke stijl is dat deze goed valt te combineren met moderne producten! Er ontstaat dan een heel verrassend sfeertje.

Steigerhout & modern

 Landelijke tafel met moderne stoelen 

Boerderij ontmoet industrieel

Het is natuurlijk niet zo dat landelijk alleen bestaat uit meubelen van steigerhout en andere oude producten. Qua materiaal is de keuze enorm en zo is hout bijvoorbeeld goed te combineren met metaal. Zo vormt zich een stijltje dat nog het beste te omschrijven is als een kruising tussen industrieel en boerderijachtige looks.

Bent u nieuwsgierig en op zoek naar meubels in landelijke stijl? Aarzel dan niet en kijk rond op onze website en wie weet zit er iets voor u tussen! Tevens bieden we de service dat we meubels op maat voor u maken.

Wij zien uw ideeën graag tegemoet!