Misschien had u het al gezien en misschien ook niet, maar wij hebben de laatste tijd heel wat nieuwe meubelstukken toegevoegd aan ons assortiment. Het leek ons leuk om daar een paar uit te pakken en aan u te laten zien. Zo kunt u heerlijk wat inspiratie opdoen voor uw eigen huis. En wellicht zit die ene mooie tafel er wel tussen waar u al zo lang naar op zoek was! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Eettafel Blanco 
De naam Blanco is niet zomaar gekozen, deze mooie eettafel is namelijk sneeuwwit van kleur. Het is een redelijk kleine eettafel van 125 x 90 x 78 centimeter, maar dat is nou net een van de voordelen van deze tafel. Deze tafel past namelijk altijd, ook als u niet zo’n grote eetkamer, woonkamer of keuken heeft.
 Hoekbank Canapé
De zomer is alweer in volle gang en ook al is het nog niet echt mooi weer, er zijn genoeg momenten dat het heerlijk buiten vertoeven is. Sluit de dag bijvoorbeeld af op Hoekbank Canapé, een bank die uw tuin of terras helemaal afmaakt. Handig is dat deze steigerhouten bank verrijdbaar is en uit twee delen bestaat, zo hoeft de bank niet op 1 plaats te blijven staan.
 Bureau Sketch
Dit bureautje van geschuurd steigerhout is speciaal voor de kleintjes. Ze kunnen aan bureau Sketch urenlang kleuren en knutselen en zelfs schrijven op het krijtbord. Alle potloden, scharen en andere knutselspulletjes kunt u ook nog eens goed opbergen in het opbergvak met mooie metalen scharnieren.
 Vitrinekast Maxim
Deze smalle steigerhouten vitrinekast is gemaakt van gebruikt steigerhout en dat geeft de kast een rauwe uitstraling. Toch is het ook een hele elegante kast, dit komt door het model. Leuk is dat u in het bovenste gedeelte van de kast leuke spulletjes kunt uitstallen achter het glas. Bovenal is het een heel efficiënte kast waar veel in past.
 Teak Bartafel Zuil
Geeft u binnenkort een feestje? Dan is deze bartafel echt een verrassende aankleding voor uw feest. Het is een stoer meubelstuk waarin donker hout gecombineerd wordt met een metalen onderstel. Leuk is dat deze bartafel zowel binnen als buiten erg goed te gebruiken is.
 Salontafel Rond Industrial Chic
Last but not least: dit ronde salontafeltje met prachtige details. De ronde plateaus zijn gemaakt van rauw hout met diverse kleuren. Het frame is gemaakt van stevig metaal en dit geeft net even dat industriële tintje aan de tafel. Het frame is verkrijgbaar in zowel wit als zwart, voor ieder wat wils dus!
 

 

Welk meubelstuk spreekt u het meeste aan?