In de laatste blog viel te lezen wat de woontrends zijn voor 2017. Daarin kwam ondere andere in naar voren dat de aandacht zou komen te liggen op een 'puur en natuurlijk interieur met een ode aan het materiaal'. Een voorbeeld van een designstuk dat in deze trend past, is de steigerhouten badkamermeubel van FJB Meubels. Deze strakke ontwerpen met een natuurlijke uitstraling zorgen voor een moderne en warme sfeer in uw badkamer. In deze blog laten we enkele voorbeelden van onze steigerhouten badkamermeubels zien. 

 

Badkamermeubel Twin

Over puur en natuurlijk gesproken. Dit strakke badkamermeubel bestaat alleen uit steigerhout en is voorzien van twee grote lades en een groot opbergvak. Op deze manier houdt u al uw badkamerartikelen overzichtelijk bij elkaar. Dit meubel wordt geleverd zonder waskom en kraan. Dit geeft u de mogelijkheid om uw eigen 'ode' aan het materiaal te geven. De natuurlijke tint van dit meubel kan extra benadrukt worden door materialen zoals porselein, aardewerk of beton te combineren met badkamermeubel Twin

Badkamermeubel Twin

 

Badkamermeubel Milano

Bent u op zoek naar iets om uw badkamer een stoere of robuuste uitstraling te geven? Dan is badkamermeubel Milano gemaakt voor u. Deze eenvoudige kast bestaat uit twee lades en een opbergvak dat wordt afgesloten door een deur. Een ideale toevoeging voor uw badkamer dus als het gaat om het opbergen van uw handdoeken en badkameraccessoires. 

Badkamermeubel Milano

 

Badkamermeubelset Exclusive

Naast losse badkamermeubels levert FJB Meubels ook complete meubelsets voor in de badkamer. Een voorbeeld daarvan is de meubelset Exclusive. Deze set bestaat uit een spiegel, een wastafel en een kast die uw badkamer tot een samenhangend geheel maakt. Zoals bekend is deze meubelset vervaardigd uit steigerhout, wat een natuurlijk look geeft. Echter, hierover heen zit ook nog een grey wash laag die de meubels een stoerdere teint geeft. 

Badkamermeubelset Exclusive

 

Badkamermeubel Kasteel 

Het meest authentieke badkamermeubel in het assortiment van FJB Meubels is badkamermeubel Kasteel. De zwarte scharnieren in het design van dit steigerhouten meubel zorgen voor een prachtige traditionele uitstraling. Bovendien valt dit meubel te combineren met veel verschillende soorten badkameraccessoires. 

Badkamermeubel Kasteel

 

Wat is uw favoriet? Laat het ons weten in een reactie hieronder. 

P.S. Alle badkamermeubels kunnen op maat worden gemaakt. Neem daarvoor contact met ons op.