Welkom bij FJB Meubels - Ambachtelijke meubelmakerij

FJ Meubels Welcome to our online store !

0

Eiken

Eiken

Eikenhouten meubels

Eikenhout is één van de bekendste houtsoorten. Het materiaal van de eikenboom is een sterke en harde houtsoort, maar kenmerkt zich doordat het wel goed te bewerken is. Mede daarom zijn de eiken meubelen al jarenlang een populair materiaal voor het gebruik van meubelen en andere interieur toepassingen.

Eikenhouten meubelen voor woonkamer en kantoor

Ook bij FJB Meubels kunt u terecht voor massief eikenhouten meubelen. Onze solide collectie geven je interieur een robuuste, industriële of moderne uitstraling. Of het nu gaat om meubelen voor je woonkamer of voor je kantoor of bedrijfsruimte. We hebben verschillende eikenhouten tafels die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een eettafel, salontafel, bureaus of een eettafel in de bedrijfskantine.

Eikenhout afwerking

Er zijn veel afwerkingen mogelijk als behandeling van het eikenhout. Wanneer je op zoek bent naar licht eiken, donker eiken of klassiek eiken meubels kun je de meubelen door middel van een wassing de uitstraling geven die je zoekt. Voorbeelden zijn grey wash, white wash, black wash of oliefinish. Altijd een meubel met je gewenste uitstraling.

Maatwerk meubels in eikenhout

Net als bij het steigerhout zijn eiken meubels op maat leverbaar. Wij kunnen onze eikenhouten meubels maken in verschillende afmetingen. Zo passen deze meubels altijd in je huis en heb je een handgemaakt en uniek exemplaar. Heb je zelf een idee of een ontwerp? We bespreken graag de mogelijkheden in maatwerk wanneer je contact met ons opneemt. Of het nu gaat om eiken kasten, een dressoir van eikenhout of een eiken tv kast op maat, alles is bespreekbaar.

FJB Meubels voordelen

FJB meubels heeft ruimte ervaring in deze houtsoort en levert vakwerk en kwaliteit vanuit zijn eigen werkplaats. Daarnaast kunnen de eiken houten meubelen snel geleverd worden. Hieronder vind je ons assortiment van eikenhouten meubels. Laat je inspireren!

Een ander materiaal waar FJB Meubels veel mee werkt is steigerhout, bekijk ook eens de collectie in steigerhouten meubelen

Nieuwste Eikenhouten meubels | FJB meubels
Filter
Categorie
  1. Woonkamer (1)
  2. Kantoor (1)
Prijs
-
FJB Meubels
Meest verkocht
Nachtkast Ties steigerhout
Nachtkast Ties steiger...
€ 99,95
Gratis verzending
Tv meubel Exclusive steigerhout
Tv meubel Exclusive st...
€ 798,00
Gratis verzending
Ladekast Celino steigerhout
Ladekast Celino steige...
€ 299,00
Gratis verzending
Bureau met steigerbuis en steigerhout
Bureau met steigerbuis...
€ 299,00
Gratis verzending
Nieuwsbrief
openingstijden en routekaart

Langskomen? Graag even bellen voor een geschikt tijdstip.

Maandag t/m vrijdag:
08:30-12:00 en 12:45-17:00

Zaterdag:
Op afspraak

> Naar contactpagina