Welkom bij FJB Meubels - Ambachtelijke meubelmakerij

FJ Meubels Welcome to our online store !

0

Steigerhout

Steigerhout

Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen zijn nog steeds ongekend populair. Al jaren is het gebruik van steigerhouten planken een trend in de meubelbranche. Ook bij FJB meubels kun je terecht voor een uitgebreide collectie aan steigerhouten meubelen. Deze zijn onderverdeeld in vijf categorieën: woonkamer, slaapkamer, badkamer, kantoor en tuin. Steigerhout is een vuren houtsoort en wordt gemaakt van hout van een naaldboom. Het is een veel gebruikte houtsoort en valt onder de categorie zachthout. Hierdoor is het hout flexibel en goed te verwerken voor verschillende meubelen. Zoals de naam al aangeeft, worden de planken gebruikt in de steigerbouw. Een steigerplank is maximaal 5 meter lang en kan daardoor voor meubelen in vele afmetingen gebruikt worden.

Oud en nieuw steigerhout

Oude steigerplanken van de bouw worden hergebruikt in nieuwe meubelen en is daarom duurzaam. Het hout wordt zorgvuldig geschaafd en geschuurd voordat het opnieuw verwerkt wordt. Steigerhout is een solide en sterk materiaal en geeft een robuuste en eigentijdse uitstraling aan je interieur. Naast de oude steigerplanken zijn ook nieuwe steigerplanken leverbaar. Steigerhouten meubelen zijn betaalbaar omdat het in verhouding met hardhouten materialen een goedkope houtsoort is. Ook biedt de houtsoort verschillende afwerkmogelijkheden, met bijvoorbeeld een matte beitsbehandeling. Hierdoor kunnen de meubelen van steigerhout zowel binnen als buiten gebruikt worden. En ook is het hout in de toekomst goed te behandelen.

Steigerhout maatwerk

Naast de standaard collectie kan steigerhout ook gebruikt worden voor maatwerk meubelen. Heb je een eigen ontwerp of idee? Neem dan contact  op met FJB Meubels om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. We sturen je graag vrijblijvend een offerte. FJB Meubels staat voor zijn vakwerk en snelle levering.

Bekijk onze producten en laat je inspireren! 

Naast steigerhout maken we ook meubels van een andere houtsoort: Eiken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor eiken meubelen? Klik dan hier voor meer informatie en bekijk onze eiken meubelcollectie.

Nieuwste Steigerhouten meubels | FJB Meubels
Filter
Categorie
  1. Woonkamer (124)
  2. Slaapkamer (83)
  3. Badkamer (25)
  4. Kantoor (111)
  5. Tuin (36)
Prijs
-
FJB Meubels
Meest verkocht
Nachtkast Ties steigerhout
Nachtkast Ties steiger...
€ 99,95
Gratis verzending
Tv meubel Exclusive steigerhout
Tv meubel Exclusive st...
€ 798,00
Gratis verzending
Ladekast Celino steigerhout
Ladekast Celino steige...
€ 299,00
Gratis verzending
Bureau met steigerbuis en steigerhout
Bureau met steigerbuis...
€ 299,00
Gratis verzending
Nieuwsbrief
openingstijden en routekaart

Langskomen? Graag even bellen voor een geschikt tijdstip.

Maandag t/m vrijdag:
08:30-12:00 en 12:45-17:00

Zaterdag:
Op afspraak

> Naar contactpagina