Welkom bij FJB Meubels - Ambachtelijke meubelmakerij

FJ Meubels Welcome to our online store !

0

Wie zijn wij

FJB Meubels

FJB Meubels is uw ambachtelijke meubelmakerij uit Kollum (Friesland). In 2013 opgericht. Door jarenlange ervaring en kunde op het gebied van maatwerk heeft hij FJB Meubels laten uitgroeien tot een mooi en ambitieus bedrijf.

Assortiment FJB Meubels

Ons assortiment in steigerhoutenindustrieel en eikenhouten meubelen is groot en divers. De collectie met robuuste houten meubels zijn populair vanwege hun eenvoud en eigentijdse uitstraling. Daarnaast leveren we ook bedrijfsinrichting, zoals bureaus, tafels en complete winkelinrichtingen. Wij werken graag met steigerhout, eikenhout en metaal, omdat het solide materialen zijn. Onze meubels zijn sterk en duurzaam. Bekijk het assortiment op de website en laat u inspireren door onze exclusieve houten meubels!

Maatwerk meubelen

Éen van de specialiteiten van FJB Meubels is het leveren van maatwerk. Zowel steigerhout als eiken is voor FJB Meubels mogelijk op maat te verwerken. Wanneer je op zoek bent naar een meubel in een afwijkende maat of wanneer je een eigen idee of ontwerp hebt, ben je bij FJB Meubels aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar FJB Meubels voor staat

FJB Meubels staat voor vakwerk en goede service. Door het persoonlijk contact is er in overleg veel mogelijk. Wij bezorgen de meeste meubels zelf en proberen te zorgen voor een snelle levering. Pakketten tot 30 kilo laten we aangetekend verzenden door PostNL. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Contactgegevens

E-mail: info@fjbmeubels.nl
Telefoonnummer: 085-0606072
Adres: Sjoerdaweg 2G, 9291 NH Kollum (graag voor bezoek telefonisch contact opnemen om een geschikt moment af te spreken)
Bel of mail gerust wanneer je vragen of opmerkingen hebt. We kijken er naar uit om iets voor je te kunnen betekenen.

Nieuwsbrief
openingstijden en routekaart

Langskomen? Graag even bellen voor een geschikt tijdstip.

Maandag t/m vrijdag:
08:30-12:00 en 12:45-17:00

Zaterdag:
Op afspraak

> Naar contactpagina